indretningspakker

At tage hånd om dit hjem
er også at tage hånd om dig selv

Dit

HjemHvordan skal dit hjem fornyes?


Jeg yder forskellige pakkeløsninger: Har du blot brug for et Inspirationsbesøg?Eller er du kørt fast i din indretning af dit hjem og har brug for at få lavet en IndretningplanMåske står du med en bolig, der skal gøres Klar til salg?


På tværs af pakkerne giver jeg dig nye idéer og en rød tråd i din boligindretning. Jeg tager højde for dig, din stil, din bolig, dine ønsker og dit budget. Målet er, at du får et hjem med sjæl og personlighed, der er inspirerende og funktionel lige netop for dig. Et fornyet hjem i balance.


Du vil få flere grundprincipper, så boligindretning bliver lettere at

overskue i fremtiden og samtidig vil du undgå dyre fejlkøb. Jeg står gerne for evt. indkøb af møbler, dekorative elementer, gardiner, tæpper m.v. samt styling.


For at skabe det bedste resultat, er det en god idé at få ryddet op inden indretningsprosessen går igang. Du skal gøre op med dig selv, om de ting, du omgiver dig med, giver dig glæde og god energi eller dræner dig. Hvis denne oprydningsproces er uoverskuelig for dig, hjælper jeg dig naturligvis også gerne med dette. Se evt. afsnittet Oprydning.


Inspiration


Et inspirationsbesøg er til dig, hvis hjem trænger til ny energi og opmærksomhed. Jeg bidrager med nye ideer, giver dig konstruktiv kritik og løsningsforslag til, hvad der kan ændres, så dit hjem igen bliver et sted, hvor du føler sig godt tilpas og hjemme.


Et besøg varer 3 timer. I løbet af den tid får vi en snak om hvilke ting, du er særlig glad for og hvilke ting, du ikke synes fungerer optimalt i boligen i dagligdagen. Herefter laver jeg eksempelvis nye opstillinger
af pynteting, billeder og flytter rundt på enkelte møbler.

I samme forbindelse kan der også være tale om forslag til nyanskaffelser – hvis du ønsker dette.
Ofte er det blot det, at ens ting sættes sammen på en ny og anderledes måde eller at nogle få ting fjernes, der kan gøre den store forskel og ændre indretningen. 


Du noterer undervejs.


Pris: 2.450,-  inkl. moms

(Varighed: 3 timer)


Hvis tidsrammen overstiges, tillægges et beløb på 750 kr. i timen.


Inkl. kørsel i Nordsjælland.

Indretningsplan


Mangler du hjælp til indretning af et rum, flere rum eller af hele dit hjem? Få en konkret indretningsplan, så du både sparer tid og penge.
I en indretningsplan indgår:


 • Rumdefinition
 • Stilbestemmelse
 • Funktion og opbevaringsløsninger
 • Farvekoordinering
 • Valg af materialer
 • Møbeloplæg - forslag til indkøb og placering af nye møbler (evt. genbrug)
 • Valg af belysning/lamper
 • Ophængning af billeder
 • Detaljer, der giver det sidste "touch" og en indretning med
  din sjæl og personlighedHvordan udarbejdes en indretningsplan?


Første step:

Forud for første møde, sender jeg dig et skema med spørgsmål til din konkrete indretningsproblematik. Svarene sendes til mig inden første møde, så jeg på den måde bliver klædt godt på til din specifikke opgave. 


Andet step:

Jeg kommer på besøg hos dig. Med udgangspunkt i din besvarelse af spørgeskemaet uddyber vi hvilke behov og ønsker du har brug for hjælp til. Dette besøg tager normalt 3 timer.

Ved besøget er det vigtigt, at jeg får en plantegning af boligen 1:100, som jeg kan arbejde videre udfra.


Tredje step:

Efterfølgende udformer jeg en indretningsplan med skitse, illustrerende billeder og tekst, som beskriver mine løsningsforslag. 

Indretningsplanen tager udgangspunkt i de behov og ønsker, som vi i fællesskab er kommet frem til på vores møde tilsat mine kreative ideer.


Fjerde step:

Efter denne proces mødes vi igen. Her gennemgår vi kort indretningsplanen sammen, og du får en mappe med ideforslag m.m.. Derefter er det blot at gå igang med arbejdet i den rækkefølge og i det tempo du ønsker.
Pris: 4.750,-  inkl. moms.

(Varighed: Besøg x 2 af henholdsvis 3 og 1 times varighed samt indretningsplan.)


Hvis tidsrammen overstiges, tillægges et beløb på 750 kr. i timen.


Inkl. kørsel i Nordsjælland.

Klar til salg


Som indretningkonsulent kan jeg rådgive dig om, hvordan du får din bolig gjort salgsklar på den letteste og billigste måde. Idéerne vil gøre din bolig klar til salg og samtidig vil du få idéer, som du kan bruge, når dit nye hjem skal indrettes.


Jeg bruger primært de møbler og ting, du har i forvejen. Hvis jeg foreslår nyt – eller brugt – så er det ud fra en økonomisk betragtning, og ofte noget du kan bruge i dit nye hjem. 


Et vigtigt element i at klargøre til et hussalg er oprydning. Oprydningen har to væsentlige værdier: 1) Din bolig tager sig bedre ud og sælges hurtigere. 2) Du får tyndet ud i dine ejendele, så det bliver mere overskueligt at pakke ned og flytte. Se afsnittet Oprydning.


Nogle af de ting, jeg vil komme ind på er:

■  Helhedsindtryk og stemning

■  Funktionalitet og optimal udnyttelse af muligheder

■  Farver og harmoni

■  Rød tråd


Du noterer undervejs.


N.B. Det er en fordel at kontakte mig, inden fotografen skal på banen.


Pris: 2.450,-  inkl. moms.

(Varighed: 3 timer)


Hvis tidsrammen overstiges, tillægges et beløb på 750 kr. i timen.


Inkl. kørsel i Nordsjælland.

Kontakt


mail@fornydithjem.dk

Tlf.nr. 26205447

Følg mig


Instagram

Adresse


Tibberupgårdsvej 8

3060 Espergærde